Actorii ARAS, AKIN și ULAȘ s-au înrolat în armata Turciei!


De ceva timp, presa turcă a relatat foarte des faptul că actorii favoriți ai fanilor din Turcia vor părăsi filmările serialelor, pentru a-și îndeplini datoria militară. Cu toate acestea, se pare că statul turcesc a reacționat cu foarte multă înțelegere vizavi de munca actorilor și le-a permis să-și termine filmările, înainte de a se înrola în cadrul armatei. Însă luna aceasta, 3 mari staruri din această țară își vor îndeplini datoria militară. Conform legii din Turcia, plătind suma de 1000 de euro, îți poți reduce perioada armatei la 21-24 de zile, în funcție de locul unde urmează să îți desfășori serviciul militar.


Actorul Aras Bulut Iynemli s-a înrolat în armată, la puțin timp după finalul sezonului 2 al serialului "Çukur" (Legea familiei). Va face serviciu militar timp de 21 de zile și, imediat ce se va întoarce, va începe filmările unui nou film produs de compania 03 Medya. Regizorul acestui film va fi Mehmet Ada Öztekin, alături de care Aras a mai lucrat împreună la filmul "Mahmut și Meryem" (producție 2013). În luna septembrie, se va întoarce și pe micile ecrane cu sezonul 3 al serialului "Çukur", în care a fost introdus un nou membru interesant al familiei Koçovali, Akin, rol jucat de actorul Burak Dakak.


Actorul principal al serialului "Hercai" (Inimă schimbătoare), Akin Akinözü, va face armată pentru 24 de zile. După încheierea serviciului militar, tânărul actor are în plan să se relaxeze împreună cu iubita sa (Sandra) și prietenii lui apropiați. Filmările popularului serial vor reîncepe în luna august.


Actorul Ulaş Tuna Astepe va face și el armată pentru 21 de zile. Nu se știe încă dacă va face parte din distribuția sezonului 3 al serialului "Sen Anlat Karadeniz" (Spune-mi tu, Marea Neagră), însă se știe sigur că acest sezon se va fima.


Îi așteptăm pe cei 3 faimoși actori să revină în forță, pe ecranele din Turcia!

Articol  tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turcești

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"