Actorii serialului "HERCAI" au întâlnit-o pe prințesa României



Prințesa Maria a României a vizitat Siria și sud-estul Turciei. Ajungând la foarte faimosul templu Göbekli Tepe, aceasta s-a întâlnit cu echipa de filmări a foarte popularului serial "Hercai" (Inimă schimbătoare), ce se afla în orașul Urfa. Prințesa a fost fotografiată alături de actori.


Este foarte important de menționat faptul că România a fost prima țară care a cumpărat drepturile de difuzare a serialului "Hercai", ce va fi lansat în curând. Deși serialul nu a început de foarte mult timp în Turcia, este deja foarte popular în rândul publicului din România. Nu este de mirare faptul că prințesa Maria a dorit să-i cunoască pe actorii principali ai proiectului, actrița Ebru Şahin și actorul Akin Akinözü. De asemenea, a stat de vorbă cu producătorul Banu Akdeniz și cu regizorul Cem Karci, mulțumindu-le pentru excelenta realizare.


În momentul de față, serialul "Hercai" este unul dintre cele mai populare seriale din Turcia, alături de "Diriliș: Ertuğrul" (Putere și gorie), "Bir Zamanlar Çukurova" (A fost odată în Çukurova), "Çukur" (Legea familiei), "Kadin" (Femeie în înfruntarea destinului) și "Söz" (Jurământul). Ultimul episod din primul sezon al serialului "Hercai" a fost difuzat în Turcia săptămâna trecută și se va întoarce în toamnă cu sezonul 2, continuând să-și delecteze fanii cu o incredibilă poveste, care se desfășoară pe frumoasele ținuturi ale orașului Mardin.


Articol  tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turcești

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"