Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?


Timp de 2 sezoane, serialul "Yasak Elma" (Mărul interzis) şi-a ţinut în suspans fanii, oferind din ce în ce mai multe provocări personajelor principale. Însă, orice poveste, mai devreme sau mai târziu, ajunge la un evident final.


Publicul a început să se plictisească de lunga poveste de dragoste, ratingurile au început să scadă, aşa că producătorul Fatih Aksoy a luat o decizie radicală: actorul Onur Tuna şi actriţa Sevda Erginci au părăsit serialul odată cu episodul 46 (penultimul din sezonul 2). Finalul personajelor interpretate de aceştia, este unul fericit, iar în serial va începe o nouă poveste cu noi actori. Se vehiculează numele actorului Kerem Bürsin, actriţei Hülya Avşar şi actorului Yurdaer Okur, ca făcând parte din noua distribuţie a sezonului 3. Totuşi, nu au fost încă confirmate oficial. Şi revista Akşam Life a scris despre negocierile pe care le poartă Fatih cu Kerem, Hülya şi actriţa Ezgi Asaroğlu, în vederea participării acestora în serialul "Yasak Elma".


Însă, fanii perechii Onur şi Sevda, este foarte posibil să aibă o surpriză plăcută. Conform renumitului jurnalist Sina Koloğlu, regizorul Fatih Aksoy a decis să reintroducă perechea pe micile ecrane, compania Medyapim pregătind un nou serial, ce va fi lansat în toamna acestui an. Repetarea perechii de actori principali este un fenomen foarte rar pentru producătorii turci, mai ales imediat după ce au terminat filmările proiectului anterior. Ne bucurăm şi aşteptăm anunţul oficial al producătorului...


Articol tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turceşti

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"