Actorul TANER ÖLMEZ va fi "Doctorul cel bun"!


Compania "MF Yapim" pregătește pentru postul turcesc FOX TV un nou serial cu și despre medici. Proiectul este un remake al unuia dintre cele mai populare seriale din întreaga lume la ora actuală și anume serialul american "The good doctor" (Doctorul cel bun), ce are o audiență de peste 47 milioane de telespectatori.


Scenaristul noului proiect este Pinar Bulut, iar regizor va fi Yusuf Pirhasan. Actorul Taner Ölmez, faimos mai ales datorită rolurilor "Mert Serez" din serialul "Medcezir" (Yaman) și "sultanul Osman I" din serialul istoric "Kösem", va avea rolul principal în noul serial. El va interpreta un medic, care este în același timp și geniu, dar și autist.


În prezent, Taner este ocupat cu filmările sezonului 3 al serialului original Netflix “The Protector” (Protectorul Istanbulului), unde i-a reîntâlnit pe colegii săi de platou din serialul "Medcezir", actorul Çağatay Ulusoy și actrița Hazar Ergüçlü. Producătorii noului proiect se află în negocieri cu actrița Gökçe Akyildiz ("Asli" din serialul "Un destin la răscruce"), care ar putea deveni partenera actorului Taner Ölmez.


Conform ultimelor informații, filmările serialului vor începe luna aceasta (iulie), premiera difuzării lui în Turcia fiind programată pentru luna octombrie a acestui an.
Îi urăm mult succes și ne bucurăm de noul proiect interesant al îndrăgitului actor!


Articol  tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turcești

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"