Au început filmările unui nou serial turcesc marca Netflix: “LOVE 101”


Pe data de 26 iunie 2019, celebra companie "Ay Yapim" a dat startul filmărilor unui nou serial, produs exclusiv pentru platforma online Netflix. Scenariul este scris de Meriç Acemi, cel care a fost scenarist și pentru serialele "Kiralik Așk" (Prețul dragostei) și "Ufak Tefek Cinayetler" (Răzbunare pe tocuri). Cei 2 regizori anunțați sunt Ahmet Katiksiz și Deniz Yorulmazer.
Noul proiect se filmează în cadrul liceului Maçka Akif Tuncel din Istanbul, iar acțiunea acestuia are loc în perioada anilor 90.
Serialul spune povestea a 5 tineri, care încearcă fiecare să-și găsească țelul în viață.


Distribuția principală cuprinde actori din Turcia foarte buni și cunoscuți din alte seriale difuzate la noi: actorul Kubilay Aka ("Patria mea ești tu!", "Legea familiei"), actrița Alina Böz ("Furtună pe Bosfor", "Ține-mă de mână!"), actorul Kaan Urgancioğlu ("Dragoste infinită"), actrița Pinar Deniz ("Patria mea ești tu!), actorul Mert Yazicioğlu ("Trandafirul negru", "Mehmet: Cuceritorul lumii"), și actrița Ipek Filiz Yazici ("Ține-mă de mână!").
Kaan și Pinar vor juca rolul profesorilor, în timp ce Aka, Alina și Mert vor fi studenți. Din distribuție mai face parte și actrița Bade Işçil (foarte cunoscută din serialele "Ezel", "Inimă de frate" și "Răzbunare pe tocuri").


Acesta este al patrulea serial pe care compania Netflix dorește să-l realizeze în colaborare cu producătorii turci. După succesul internațional al serialului "The Protector" (Protectorul Istanbulului), platforma de streaming online a decis să-și extindă colaborarea cu companiile de producție din Turcia.
Lansarea serialului "Love 101" este programată pentru iarna anului următor (2020), an în care sunt anunțate de Netflix și alte noi proiecte turcești, dar și mult așteptata continuare a serialului "The Protector"...


Articol  tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turcești

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"