Noutăți despre al 2-lea serial realizat de Netflix - "THE GIFT"


Conform bloggerilor din Turcia, frumoasa actriță Beren Saat (rol "Atiye") va obține extrem de multă popularitate în Turcia și în afara țării, imediat după ce platforma online Netflix va lansa primul sezon al noului serial "The Gift" (Darul). Aceștia nu se îndoiesc de succesul actriței, considerând-o o adevărată regină a serialelor turcești.
Proiectul este realizat de aceleași 2 companii de producție ("03 Medya" în colaborare cu "Netflix") și aproximativ de aceeași echipă de filmări care s-a ocupat și de serialul de mare succes "The Protector" (Protectorul Istanbulului). Nu există dubii în privința succesului noului serial.


Ținând cont de faptul că audiența din întreaga lume este foarte interesată în special de actrițe, este foarte posibil ca Beren, după lansarea serialului, să depășească recordul de pe site-ul internațional de filme IMDb (Internet Movie Database), pe care în prezent îl deține frumoasa actriță Ayça Ayşin Turan. Datorită rolului "Leyla" interpretat de Ayça în serialul "The Protector", aceasta s-a clasat pe locul 42 în rândul actorilor din întreaga lume (conform statisticilor site-ului) și pe locul 1 în rândul actorilor turci, depășindu-l chiar și pe chipeșul actor Çağatay Ulusoy (eroul "Hakan" din același serial). Dacă Beren va putea să o întreacă, rămâne de văzut...


Un detaliu foarte curios al personajelor serialului "The Gift", este că fiecare dintre ele va purta un tatuaj special (temporar). Frumoasa actriță Melisa Şenolsun, care face parte din distribuția principală a proiectului, a șocat fanii după ultima sa ședință foto, realizată pentru revista InStyle, în care a apărut cu un tatuaj ce reliefa un dragon.


Conform ultimelor informații, data preliminară de lansare a serialului "The Gift" este luna decembrie a acestui an (2019). Filmările primului sezon s-au încheiat de ceva timp, iar compania Netflix pregătește acum al doilea sezon al proiectului, al cărui regizor se pare că este Ali Taner Baltaci. Așteptăm cu nerăbdare acest nou serial, ce se anunță destul de interesant!


Articol  tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turcești

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"