Mult aşteptatul SEZON 3 al serialului "The Protector" va fi fenomenal!


Anul acesta, pe 26 aprilie, platforma online Netflix a lansat sezonul 2 al mult aşteptatului serial "The Protector", din a cărui distribuţie fac parte: Çağatay Ulusoy (Hakan), Engin Öztürk (Levent), Ayça Ayşin Turan (Leyla), Hazar Ergüçlü (Zeynep), Burçin Terzioğlu (Rüya) şi Okan Yalabik (Faysal). Mulţumită succesului primului sezon, lansat pe 14 decembrie 2018, ce a fost urmărit din peste 20 de milioane de locuinţe, Netflix a extins serialul cu încă 2 sezoane deodată.


În prezent, cele 2 noi sezoane se află în pre-producţie. Teoretic, filmările sezonului 3 al serialului ar trebui să înceapă zilele acestea. Çağatay Ulusoy, Engin Öztürk, Hazar Ergüçlü, Burçin Terzioğlu şi Okan Yalabik fac parte deja din distribuţia lui. Totodată, se cunoaşte faptul că alţi noi mari actori ai Turciei vor fi adăugaţi în viitoarele sezoane, dar şi că Netflix va aloca serialului un buget foarte mare, incomparabil cu cel alocat filmărilor primelor 2 sezoane.


Conform ultimelor informaţii, deşi noua parteneră din serial a actorului Çağatay Ulusoy nu a fost încă aleasă, multe actriţe cunoscute au participat la casting. Se pare că din nou eroul "Hakan Demir" nu o va alege pe "Zeynep" să-i fie iubită. Totuşi, conform unor surse acreditate, actriţa Hazar Ergüçlü va juca un rol esenţial în sezonul 3, la fel de important ca al noii actriţe.


În concluzie, în noile super sezoane din "The Protector", ce vor fi lansate anul viitor (2020), vom avea parte de un nou triunghi amoros, aflat în centrul luptelor cu Nemuritorii care au supravieţuit. Încă nu se cunoaşte cine va juca rolul celui de-al 7-lea Nemuritor, dar se preconizează faptul că va fi un actor important al Turciei. În plus, judecând după noua înfăţişare a actorului Çağatay Ulusoy, este foarte posibil ca povestea serialului să facă un mare salt în timp...

Articol tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turceşti

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"