Actorii serialului "THE PROTECTOR" se menţin în topul clasamentului internaţional IMDb


Imediat după lansarea sezonului 2 al serialului "The Protector", actorii principali ai distribuţiei au crescut considerabil în ratingul celebrului site internaţional de filme IMDb (Internet Movie Database), dar clasamentul lor nu s-a schimbat. Cel mai mare interes al audienţei se menţine pentru frumoasa actriţă Ayça Ayşin Turan (rol "Leyla Sancak"), care, la sfârşitul săptămânii trecute, s-a clasat pe primul loc în topul actorilor turci, ratingul ei crescând cu 2992 de puncte.


Aşa cum ne-a obişnuit, fenomenalul actor Çağatay Ulusoy (rol "Hakan Demir") se menţine pe a doua poziţie, însă el se află de mulţi ani în topul primilor 10. Ratingul acestuia a crescut cu 1929 de puncte. Pe a treia poziţie în topul străin al actorilor turci se află foarte talentata actriţă Hazar Ergüçlü (rol "Zeynep Erman"), al cărei rating a crescut cu 3602 de puncte.


Ratingul frumoasei actriţe Burçin Terzioğlu (rol "Rüya") a crescut cu 5530 de puncte, acest lucru datorându-se importanţei personajului ei, pe care l-a interpretat foarte bine. Aceasta a ocupat a 13-a poziţie în topul actorilor turci. Pentru prima dată în istorie, chipeşul actor Engin Öztürk (rol "Levent") a fost inclus în topul străin al primilor 50 de actori turci, ratingul acestuia crescând cu 11049 de puncte. Acesta a ocupat a 36-a poziţie în clasament. Imediat după el, s-a clasat actorul Okan Yalabik (rol "Faysal Erdem"), al cărui rating a crescut cu 7059 de puncte.


Felicitări, tuturor!

Articol tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turceşti

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"