Actorul ÇAĞATAY ULUSOY este foarte iubit de fanii din Georgia


După marele succes al serialului "Içerde" (Intrusul) în Georgia, care pe tot parcul difuzării s-a aflat în topul ratingurilor din această ţară, actorul Çağatay Ulusoy se bucură acum de o bine meritată admiraţie din partea telespectatorilor georgieni. Faima actorului a crescut şi mai mult după apariţia primului serial turcesc produs de Netflix "The Protector", care a fost lansat simultan în peste 190 de ţări, unde platforma online este disponibilă.


Evident, fanii din Georgia îşi doreau să-l vadă în realitate pe îndrăgitul Çağatay, iar visul lor s-a împlinit odată ce actorul a dorit să participe la un eveniment caritabil, organizat de "Fundaţia Călugărul Andria". Toţi banii strânşi din respectivele donaţii vor fi folosiţi pentru ajutorul copiilor bolnavi de cancer.
Vineri, pe 10 mai 2019, Çağatay a ajuns în Georgia. Mai întâi a vizitat "Centrul de Hematologie şi Transplant de Măduvă Osoasă", unde sunt trataţi copiii bolnavi. Actorul le-a adus o mulţime de cadouri copiilor.


De asemenea, le-a acordat un interviu jurnaliştilor georgieni, ce va fi difuzat miercuri (15 mai) la o televiziune din Georgia. Seara, a avut loc un concert caritabil, la care a participat şi Çağatay.
Sâmbătă, pe 11 mai, actorul avea programată o întâlnire cu reprezentanţii "Fundaţiei Călugărul Andria", care, conform unor surse acreditate din Georgia, a avut loc tot vineri.


Conform zvonurilor, Çağatay a avut treburi foarte importante de rezolvat în Statele Unite ale Americii, aşa că a plecat din Georgia, cu avionul, la ora 4:30 dimineaţa.
În plus, filmările sezonului 3 al serialului "The Protector" vor începe cel devreme săptămâna aceasta, deci programul lui Çağatay este unul destul de încărcat...


Articol tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turceşti

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"