Actriţa HAZAL KAYA a vorbit despre finalul serialului "Povestea noastră"...


Pe 9 mai, la ceremonia de premiere a Universităţii din Istanbul, Hazal Kaya a fost desemnată cea mai bună actriţă, pentru rolul "Filiz" din serialul "Bizim Hikaye".
Aceasta a acordat şi un scurt interviu presei din Turcia. În primul rând, jurnaliştii au întrebat-o dacă e însărcinată şi dacă finalul serialului e legat de starea actriţei.


Hazal a mărturisit că a citit aceste ştiri false, scrise de un jurnalist, care au rănit-o puternic. Ea a spus că, din păcate, presa s-a obişnuit să învinuiască actriţele, găsind în ele motivul problemelor serialelor.
De acum înainte, actriţa va acorda o atenţie specială acestor situaţii neplăcute. De asemenea, Hazal a insistat pe faptul că nu are nicio legătură cu finalul serialului, iar starea ei nu a condus la o astfel de decizie.
Totuşi, nu a dat un răspuns clar la întrebarea dacă este sau nu însărcinată.


Contrar tradiţiei, a fost deja anunţat faptul că partenerul ei de filmări, actorul Burak Deniz, va avea rolul principal în noul serial "Patron", ce va începe în toamna acestui an şi va fi produs de celebra companie TIMS & B.
De obicei, în industria serialelor turceşti, astfel de lucruri sunt tratate foarte strict şi nu este anunţat rolul unui nou serial, până ce actorul nu încheie filmările celui actual. Însă, de data aceasta, a fost făcută o excepţie clară.
Cu toate acestea, jurnaliştii, neobservând noul rol al lui Burak, s-au grăbit să o acuze pe Hazal pentru finalul serialului "Bizim Hikaye", deşi aceasta preferase să păstreze tăcerea şi să nu-şi anunţe încă planurile de viitor.


Ultimul episod al serialului "Bizim Hikaye" (Povestea noastră) a fost filmat şi va fi difuzat în Turcia pe 23 mai, joia viitoare. Conform informaţiilor echipei de la filmări, acest episod mai necesită unele editări şi din acest motiv a fost amânată, cu o săptămână, difuzarea lui la TV. Însă, finalul acestui superb serial, va merita cu siguranţă aşteptarea!


Articol tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turceşti

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"