Actorul TOLGAHAN SAYIŞMAN a devenit tătic pentru prima dată


Duminică, pe 5 mai 2019, Tolgahan Sayişman şi soţia sa, modelul Almeda Abazi, au devenit părinţi, luându-şi în braţe noul fiul, Efehan. Pe 7 mai, fericitul cuplu au plecat din spital împreună cu noul membru al familiei.


Tolgahan a precizat, într-un scurt interviu acordat presei, faptul că naşterea a fost una dificilă şi a durat 12 ore. El a mai zis că a trebuit să interpreteze în seriale entuziasmul bărbatului care aşteaptă să i se nască fiul, dar ceea ce a experimentat în realitate este cu totul diferit şi nu poate descrie în cuvinte. Actorul a adăugat faptul că respectă şi iubeşte toate femeile şi mamele care dau viaţă nou-născuţilor.


Almeda a povestit faptul că, atunci când şi-a văzut pentru prima dată fiul, i s-a părut ca şi când ar fi născut un micuţ Tolgahan, precizând că atât de mult seamănă Efehan cu tatăl său.
Conform ultimelor ştiri, proaspeţii părinţi i-au făcut deja o ceremonie de circumcizie fiului lor. Tolgahan este o persoană foarte religioasă şi, cu siguranţă, va face tot posibilul ca fiul lui să ajungă un bun musulman.
Felicitări şi viaţă lungă micului Efehan Sayişman!

Articol tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turceşti

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"