Creatoarea "PROTECTORULUI" a dezvăluit secrete ale continuării poveştii...


Într-un interviu acordat în luna ianuarie revistei Hürriyet, autoarea cărţilor “Karakalem”, N. Ipek Gökdel, a recunoscut faptul că nu s-a hotărât încă să vizioneze serialul "The Protector", deşi povestea acestuia e inspirată din cărţile sale. Ea nu a participat la scrierea scenariilor serialului şi nu cunoaşte cu exactitate cum au fost modificate personajele pe care le-a creat. Scriitoarea susţine serialul, dar este în primul rând fană a cărţilor ei.
Aceasta a mai spus faptul că, iniţial, îi venise ideea să filmeze povestea pe ecranele TV din Turcia, dar posturile de acolo nu erau pregătite să difuzeze seriale fantastice. Singura care s-a decis să experimenteze serialele turceşti fictive a fost platforma online Netflix.


Ipek a spus că nu ştie cât de mult se vor folosi scenariştii de volumul 2 al cărţii "Karakalem", pentru a scrie scenariul sezoanelor 3 şi 4 ale serialului "The Protector", dar a dezvăluit câteva secrete ale continuării poveştii. De acum înainte, eroul (în carte avea numele Yavuz, nu Hakan) nu va mai fi Protector doar al Istanbulului, ci al întregului Orient Mijlociu. Dar în noua sa luptă, el va fi singur, fără prieteni sau iubită care să-i fie alături. Acţiunea poveştii se va muta în Antakya, apoi în Ierusalim şi în deşerturile din Egipt.


De asemenea, scriitoarea a dat un mic indiciu legat de cum se va încheia prima poveste de iubire a eroului (cea cu Leyla). Ea a spus că orice iubire are 2 surori mai mari, numite moarte şi suferinţă, cele 3 fiind complet inseparabile.
Autoarea cărţilor a mai dezvăluit faptul că eroul poveştii va avea noi super-puteri. El va deveni un “hoţ al memoriei”, obţinând oportunitatea de a elimina din memoria unei persoane, ceea ce aceasta ar trebui să uite. Un lucru foarte folositor pentru orice super-erou, nu-i aşa?


Articol tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turceşti

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"