GALA PREMIEREI sezonului 2 al serialului "The Protector"


Pe 11 aprilie 2019, la ora 21:30, gala premierei noului sezon al mult aşteptatului serial "The Protector" a avut loc, în cadrul Festivalului de film de la Istanbul.
Cei care au participat la festival, au putut viziona deja primele două episoade ale sezonului 2, de care s-au arătat foarte încântaţi în recenziile scrise online. În centrul poveştii noilor episoade se va afla tot "Hakan" - "Protectorul Istanbulului", care se va lupta de data aceasta cu o armată de Nemuritori, ajutat fiind atât de prieteni, cât şi de fratele lui mai mare, "Levent" (rol interpretat de actorul Engin Öztürk). Lupta dintre Protector şi Nemuritori va atinge un nou nivel, adevăratul război va începe, iar fanii serialului vor avea parte de multe surprize.


Actorul Çağatay Ulusoy (rol "Hakan Demir") a admis faptul că nu poate dezvălui toate detaliile noului sezon, dar a promis că povestea va fi mai dinamică si mai interesantă faţă de primul sezon şi că vor fi adăugate noi locaţii şi personaje. De asemenea, a insistat pe faptul că este foarte important pentru toţi actorii ca aceştia să filmeze în condiţii normale, pentru că asta îi ajută să fie mult mai eficienţi în interpretarea rolurilor. El speră ca noile tehnologii şi invenţii din domeniul cinematografiei, să le permită spectatorilor din întreaga lume să poată aprecia cultura şi tradiţiile din Turcia.
Actriţa Hazar Ergüçlü (rol "Zeynep Erman") a recunoscut faptul că niciunul din actorii serialului nu a vizionat încă noul sezon, aceştia urmând să-l vizioneze odată cu fanii. De asemenea, a promis faptul că vor exista mai mult dinamism şi acţiune în noile episoade.
Actriţa Ayça Ayşin Turan (rol "Leyla Sancak") nu a dezvăluit noile secrete ale personajului său, dar a spus că în acest sezon va fi cu totul diferit faţă de cum a fost în primul. Ea va fi prezentată într-o postură surprinzătoare, dar nu poate dezvălui detaliile, ci aşteaptă marea lansare odată cu toţi ceilalţi.


Actorul Engin Öztürk, care va juca rolul fratelui mai mare al eroului, a spus că personajul său este foarte diferit de Hakan, deoarece cei 2 au crescut în condiţii diferite şi au trăit altfel de vieţi. Şi el va fi un Protector, dar spectatorii vor observa o mare diferenţă între cele 2 personaje.
Actorul Okan Yalabik (rol Nemuritorul "Faysal Erdem") a recunoscut faptul că s-a lucrat foarte mult la filmările episoadelor, iar acum aşteaptă reacţia fanilor legat de ceea ce au realizat. El a mai spus că, în prezent, toţi experimentăm o perioadă de tranziţie, deoarece se schimbă vechile obiceiuri şi concepţii legate de televiziune. Totul devine digital într-un mod foarte rapid, platformele de difuzare online se dezvoltă, iar acest lucru afectează implicit şi lumea cinematografică.


Actriţa Burçin Terzioğlu (rol Nemuritoarea "Rüya") a spus că abia aşteaptă lansarea noului sezon şi că îl va urmări împreună cu toţi spectatorii pe 26 aprilie, atunci când acesta va fi disponibil pe platforma Netflix şi va putea fi accesat în acelaşi timp de 190 de ţări din întreaga lume.
Actriţa Ayşe Melike Çerçi (care va juca rolul unei Nemuritoare) a promis faptul că, de această dată, fanii vor vedea adevărate scene fantastice şi de acţiune, pe care aşteaptă cu mare nerăbdare să le vizioneze şi ea.
Actorul Boran Kuzum, care s-a alăturat distribuţiei sezonului 2 al serialului "The Protector" (va juca rolul unui Nemuritor), a menţionat faptul că primul sezon a impresionat foarte mult spectatorii din întreaga lume şi că aceştia vor avea parte de o continuare grozavă a poveştii eroului Hakan...


Articol tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turceşti

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"