Serialul "THE PROTECTOR" este popular în întreaga lume!


Postul "NTV" din Turcia a relatat faptul că, în ajunul sezonului 2, platforma online Netflix a prezentat câteva date oficiale legate de cum s-a vizionat pe plan mondial primul sezon al serialului "The Protector". Conform statisticilor, în prima lună de la lansare deja îl vizionaseră peste 10 milioane de utilizatori online (conturi Netflix).
În special în Turcia, povestea Protectorului a fost urmărită în număr foarte mare. În primele 3 zile de la lansare, deja peste 40 la suta din utilizatorii ţării urmăriseră serialul. Următoarele ţări în topul audienţelor au fost Brazilia şi Mexic. În Canada şi Australia, a fost urmărit de un număr de utilizatori apropiat celui din Mexic. De asemenea, serialul a avut o popularitate mare în America Latină, urmată îndeaproape de ţările africane. Serialul a avut audienţă foarte bună şi în Orientul Mijllociu, dar şi în Europa. Pe primul loc al audienţelor din Europa a fost Franţa, urmată de Germania, Spania şi Italia.


Celebra revistă "Hürryet" a publicat un articol în care analiza impactul serialului "The Protector" asupra turismului din Turcia. Conform celor scrise, serialul a trezit interesul urmăritorilor săi de a vizita oraşul şi locaţiile unde acesta s-a filmat, iar cererile cu destinaţia Istanbul, adresate companiilor de călătorie, au crescut semnificativ.
Ambasadorii unor ţări nu au rămas indiferenţi vizavi de mult aşteptata continuare a serialului, un exemplu fiind Consulatul Turc din Los Angeles, care a anunţat zilele trecute premiera sezonului 2, pe reţeaua de socializare Twitter.


Oficialii companiei Netflix sunt extrem de mulţumiţi de rezultatele serialului "The Protector", care îşi menţine popularitatea crescută. Conform statisticilor, numărul de utilizatori care au urmărit primul sezon până în prezent, depăşeşte 20 de milioane. Datorită acestui succes, Netflix a extins numărul de limbi (traduceri) în care proiectul este disponibil, la 20.
Totodată, reuşita serialului "The Protector" a deschis drumul multor producători turci. Artanç a promis o creştere a conţinutului turcesc de pe platforma online Netflix, în viitorul apropiat.
E foarte important pentru compania americană să prezinte tradiţiile şi cultura ţărilor implicate în proiectele sale. Acesta e doar unul din motivele pentru care sezonul 1 al primului serial turcesc produs de Netflix, s-a dovedit a fi un succes global.


Dacă sezonul 2 al proiectului "The Protector" va avea sau nu la fel de mare succes ca primul, vom afla foarte curând. Mai este doar o zi până la mult aşteptata lansare! Între timp, echipa serialului se pregăteşte de filmările sezoanelor 3 şi 4, care vor începe cât de curând. Săptămâna viitoare ar trebui să avem deja anunţul oficial al noii partenere a actorului Çağatay Ulusoy (rol "Hakan"), din cele 2 sezoane programate pentru anul viitor. Va fi Hazar Erğüçlü (rol "Zeynep") sau o actriţă nouă? Rămâne de văzut...


Articol tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turceşti

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"