Fericiţii BURAK şi FAHRIYE s-au întors acasă împreună cu fiul lor, KARAN


Cel mai popular cuplu de actori din Turcia, actorul Burak Özçivit şi actriţa Fahriye Evcen, care sunt căsătoriţi din 2017, în sfârşit şi-au ţinut în braţe nou-născutul. Micuţul Karan Özçivit s-a născut pe 13 aprilie 2019, la ora 13:30.


Băieţelul a fost născut la Spitalul American din Istanbul. Conform revistei Takvim, Burak a plătit clinicii private 50 de mii de lire ca să închidă întregul etaj unde se afla soţia sa însărcinată, pentru a-i proteja pe ea şi pe bebeluş de priviri răutăcioase şi pentru a fi lângă ea pe tot parcursul naşterii.


Două zile mai târziu, fericiţii soţi au părăsit deja spitalul, ascunzând cu grijă copilul de ochii curioşilor. Conform celor spuse de ei, naşterea a decurs fără complicaţii, iar cei 2 proaspeţi părinţi au expermimentat emoţii indescifrabile când şi-au văzut bebeluşul. Fahriye le-a arătat reporterilor un colier cu numele fiului ei, pe care l-a primit cadou de la Burak, şi a negat ştirile conform cărora ar fi vândut fotografii cu nou-născutul pentru 2 milioane de lire.


De acum înainte, Fahriye Evcen Özçivit va avea grijă de copil, iar Burak va începe filmările pentru noul serial istoric "Diriliş: Osman", care este programat să fie lansat în luna noiembrie a acestui an şi pentru care actorul a semnat un contract pe termen lung (de 5 ani) cu producătorul Mehmet Bozdağ. Alegerea distribuţiei actorilor deja a început şi se caută o parteneră pentru Burak, ce va juca rolul "cadânei Malhun", marea iubire a "sultanului Osman I". Oare cine va fi aleasa?

Articol tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turceşti

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"