Cum măsurăm SUCCESUL serialelor turceşti produse de Netflix?


Toate seriale inscripţionate ca Originale Netflix sunt lansate în acelaşi timp, în întreaga lume. Adică în 190 de ţări, în care platforma Netflix are contract de difuzare online. Din cele turceşti, “The Protector” a fost primul ce a primit această oportunitate, iar începutul lui (primul sezon) a avut un mare succes.
Marea întrebare pusă de fanii internaţionali ai actorilor implicaţi în proiectele Netflix, e "Cum putem afla dacă un anumit serial este popular, având în vedere că Netflix a lansat 700 de seriale numai în anul 2018?"


Există 4 semne de bază, ce ne arată acest lucru...
Primul este atenţia pe care Netflix o acordă proiectului. Anume dacă îi va organiza o gală a premierei, dacă serialul va fi tradus în aproape toate limbile vorbite de utilizatorii platformei online şi dacă i se vor face dublaje profesioniste. De exemplu, pentru “The Protector”, Netflix a realizat dublaje nu doar în limbile engleză, spaniolă, franceză, italiană, arabă, ci şi în cele mai puţin folosite de platformă, ca limbile rusă şi indiană.


Al doilea semn e dacă proiectul intră în secţiunea serialelor populare şi în trendurile platformei Netflix. Aceste trenduri sunt extrem de importante, deoarece sunt combinate fără a prezenta preferinţele unui singur utilizator, arătând interesul majorităţii asupra proiectului.
Al treilea semn este atenţia acordată proiectului de către presa internaţională, reţele sociale şi site-ul bazei de date a filmelor şi serialelor din întreaga lume - IMDb.


Al patrulea semn sunt informaţiile date chiar de Netflix. În cazuri foarte rare, platforma comunică succesul unui proiect. Acest lucru s-a întâmplat însă cu serialul "The Protector”, atunci când Netflix a anunţat oficial faptul că proiectul este printre cele mai de succes seriale lansate în anul 2018, cu peste 10 milioane de utilizatori ai platformei online, ce vizionaseră încă din prima lună serialul. Cam aşa arată un real succes!

Articol tradus şi redactat de Y A M A N
Oferit de PAGINA FanClub Seriale Turceşti

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Actorul BURAK ÖZÇIVIT se pregăteşte pentru rolul vieţii sale!

Actorii ONUR TUNA şi SEVDA ERGINCI vor fi parteneri din nou?

GALA încheierii Sezonului 2 al serialului fenomen "ÇUKUR"